Інформатор Івано-Франківськ

Рецепт

Пряний зимовий чай із цитрусами та спеціями: рецепт для холодних днів

У холодну пору року особливо цінується теплий напій, який зігріває та створює затишну атмосферу. Пряний чай із цитрусами та спеціями — це ідеальний варіант для зимових вечорів, який не тільки має насичений смак, а й корисний для імунітету.

Готуємо разом з Інформатором Івано-Франківськ.

Інгредієнти


Для приготування чаю знадобляться:

  • Вода – 1 літр

  • Апельсин – 1 шт, нарізаний кружальцями

  • Лимон – ½ шт

  • Яблуко – 1 шт, нарізане часточками

  • Мед – 2–3 столові ложки

  • Кориця – 2 палички

  • Гвоздика – 5–6 шт

  • Імбир – 3–4 тонкі скибки

Приготування

  1. Воду довести до кипіння.

  2. Додати яблуко, апельсин, лимон, корицю, гвоздику та імбир. Варити на слабкому вогні 10 хвилин.

  3. Зняти з плити, трохи охолодити і ввести мед. Настояти ще 5 хвилин.

  4. Процідити і подавати гарячим.

Смак і користь
Цей чай поєднує яскравий аромат цитрусів із теплими пряними нотками кориці, гвоздики та імбиру. Він не лише зігріває, але й сприяє підтримці імунітету та бадьорості в холодну пору року. Ідеально підходить для сімейних вечорів або зустрічей із друзями взимку.

Смачного!

Читати також: Гарбузовий хліб: рецепт легкої та ароматної домашньої випічки

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Головне фото – ілюстративне. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору