Протягом листопада фахівці ГУ Держпродспоживслужби Франківщини перевірили 175 шкіл. З них у 103 закладах освіти виявили порушення санітарних норм.
Пише Інформатор Івано-Франківськ з покликанням на ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
Із перевірених 175 шкіл, у 103 виявили порушення санітарного та харчового законодавства. Фахівці видали 4 приписи та направили 99 рекомендаційних листів керівникам закладів дошкільної та загальної середньої освіти.
У закладах загальної середньої та дошкільної освіти послуги з організації харчування надаються як самими закладами, так і фізичними особами-підприємцями через аутсорсинг або кейтеринг.
Під час моніторингових обстежень особливу увагу приділяли:
- постачанню до закладу освіти якісних та безпечних харчових продуктів,
- дотриманню умов та термінів зберігання як сирих, так і готових харчових продуктів,
- дотриманню технології приготування страв на харчоблоках,
- санітарно-гігієнічним та протиепідемічним вимогам,
- контролю за веденням необхідної документації та аналізу виконання норм харчування дітей.
До теми: На території Івано-Франківської громади дозволили видалити зелені насадження
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87