Бананово-кокосове печиво — це безглютенова випічка, яку легко і швидко приготувати з мінімуму інгредієнтів.
Готуємо разом з Інформатор Івано-Франківськ.
Бананово-кокосове печиво готується з п’яти доступних продуктів, воно не містить лактози та глютену, а також продуктів тваринного походження.
Хоча вівсянка не містить глютену, під час вирощування чи виробництва вона може забруднюватися глютеновмісними зерновими. Якщо у вас є непереносимість або чутливість, рекомендуємо обирати продукти з позначкою «gluten-free».
Інгредієнти
- Банани – 3 шт.
- Кокосова стружка – 100 г.
- Пластівці вівсяні – 140 г.
- Олія кокосова – 40 мл.
- Цукор ванільний – 1 ч.л.
Приготування
1/5: Почистіть банани, покладіть у глибоку миску, розминайте їх виделкою до стану пюре.
2/5: Додайте у миску вівсянку, кокос і ванільний цукор та перемішате ложкою до однорідної суміші.
3/5: Додайте будь-яку олію. Перемішайте, щоб тісто стало вологішим і зручнішим для формування.
4/5: Застеліть деко пергаментом. Викладайте тісто ложкою, формуючи круглі печивка діаметром 5-6 см.
5/5: Увімкніть духовку на 180°C. Поставте деко на середній рівень і випікайте 15-20 хвилин, поки печиво не прийме золотисто-коричневого кольору.
Смачного!
Читати також: Запечена картопля з соусом із солоних огірків: смачна і поживна страва
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87
