Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Рецепт мексиканського соусу гуакамоле з авокадо та рожевих томатів

Рецепт мексиканського соусу гуакамоле з авокадо та рожевих томатів

Авокадо є одним із улюблених додатків до сніданку українців, зокрема тих, хто дотримується здорового харчування. Та незважаючи на свої корисні властивості, авокадо є смачним та поживним інгредієнтом, з якого можна приготувати апетитний соус гуакамоле.

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти для приготування гуакамоле:

  • авокадо – 2 шт.;
  • томат рожевий – 3 шт.;
  • цибуля червона – 1 шт.;
  • оливкова олія – 1 ст. л.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • свіжа кінзва – 20 г.

Спосіб приготування:

  1. Якщо ви хочете додати морську сіль грубого помолу – спершу розтовчіть її у ступці, а тоді додайте оливкову олію. Перемішайте.
  2. Цибулю подрібніть на маленькі кубики та висипте до олії із сіллю. Помідори також поріжте на дрібні кубики – того ж розміру, що і цибуля. Вкиньте до ємності із сіллю та олією, все перетовчіть у ступці.
  3. Подрібніть попередньо вимиту кінзву та додайте до соусу.
  4. Авокадо почистіть від шкірки, вийміть кисточку та наріжте на невеличкі шматочки. Додайте до соусу та розтовчіть виделкою.

Смачного!

Читати також: Ветерани з Франківської громади можуть податись на спортивні стипендії

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Головне фото – ілюстративне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору