Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Випускникам продовжили реєстрацію на мультипредметний тест

Реєстрацію на національний мультипредметний тест (НМТ) продовжили до 19 квітня.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу Міністерства освіти і науки України.

Учні, які зареєструвалися для участі в ЗНО, обов’язково мають у травні підтвердити бажання складати НМТ, а також повідомити регіон, у якому вони перебуватимуть у липні.

” Нагадаю, що 1 квітня відбулася презентація моделі вступу у 2022 році. Аби вступити до омріяного університету кожен охочий має складати національний мультипредметний тест (НМТ). Для його проходження необхідна реєстрація на участь”, – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Як взяти участь у національному мультипредметному тесті 

Для реєстрації потрібно сформувати реєстраційну картку й надіслати (якщо це можливо) документи до регіонального Центру оцінювання якості освіти.

Якщо немає змоги надіслати документи, сформуйте тільки реєстраційну картку.

Опісля вам повідомлять,  як дізнатися номер і пін-код для входу на свою інформаційну сторінку. 

Однієї реєстраційної картки достатньо, щоб потрапити у базу даних про потенційних учасників мультипредметного тестування.

Не слід створювати дублі цих карток і не надсилайте свої документи до регіональних центрів оцінювання якості освіти повторно.

Якщо ви зареєструвалися для участі в ЗНО (заповнили реєстраційну картку, зібрали пакет реєстраційних документів і віддали його керівникові закладу освіти або самостійно надіслали до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти) ー ви є потенційним учасником вступних іспитів до закладів вищої освіти.

Найімовірніше, ви вже маєте сертифікат учасника ЗНО, тож зможете заходити на свою  інформаційну сторінку (номер і PIN-код для входу розміщено на сертифікаті). Коли потрібно буде зайти на інформаційну сторінку, повідомлять на сайті ЦОЯО.

Якщо  ви не маєте сертифіката, невдовзі вам повідомлять, як отримати номер і PIN-код для входу на свою інформаційну сторінку.

Якщо маєте результати ЗНО 2019-2021 років і плануєте вступати до закладів освіти цього року

Тоді вам краще сформувати реєстраційну картку і до 19 квітня надіслати комплект документів до Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти ((вулиця Київська, 46, Вінниця, 21009).

У травні у вас буде можливість відмовитися від проходження тестування на своїй інформаційній сторінці.

Софія Сіренко

Нагору