Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Івано-Франківську обласну бібліотеку організують дитячий і молодіжний простори для переселенців

Івано-Франківську обласну універсальну наукову бібліотеку імені Івана Франка відібрано для участі в проєкті підтримки дітей та молоді внутрішньо переміщених осіб (ВПО) на базі бібліотек.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської ОДА.

Головною метою даного проєкту є забезпечення та надання якісних бібліотечно-інформаційних послуг тимчасово переміщеним особам, налагодження їх ефективної комунікації із місцевими жителями, сприяння соціальній адаптації громадян, які були змушені покинути рідні місця проживання.

Як повідомляють у бібліотеці, тут буде організовано дитячий і молодіжний простори, робота яких буде спрямована на створення належних умов для їхнього розвитку, надання широкого спектру послуг на безоплатній основі для забезпечення змістовного та якісного дозвілля.

Це дозволить молоді раціонально і з користю використовувати свій час, виявити свої таланти, відпочити в компанії однолітків. Завдяки організації культурного відпочинку і дозвілля, діти та молодь матимуть можливість урізноманітнити способи проведення вільного часу, щоб стати цікавою та активною людиною.

Так, вже цього тижня розпочав свою діяльність Клуб вивчення англійської мови, організований для молоді.

Раніше ми повідомляли про: Безкоштовні уроки з гри на цимбалах для переселенців та містян Івано-Франківська (ВІДЕО) 

Дмитрій Зубрицький

Нагору