Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти франківцям 11 травня

Активний тиждень у Франківську продовжується. 11 травня у місті можна відвідати вистави, танці, виставки.

Інформатор зібрався для вас події, де можна відпочити.

Театр 

О 17 год у Франківському драмтеатрі відбудеться “культова” вистава “За двома зайцями”. Це комедія на дві дії за п’єсою Михайла Старицького.

“Голохвостий розпочинає полювання одразу на двох зайців. Його серце розривається між кралечкою Галечкою та грубим гаманцем Сірків. З одного боку Подолу – Проня, що страх як закохана і вже готується до весілля з “розумним та багатим франтом”, а з іншого – тітка Секлита, котра нізащо вже не випустить зі своїх рук та хати “завидного нареченого” своєї доні”, – йдеться в описі вистави.

Режисер-постановник – Орест Пастух. Актори: Ігор Захарчук, Мирослава Полатайко-Гусак, Юрій Литвинов, Тетяна Гірник та інші.

Квитки онлайн та у касі театру.

Кіно

Також можна переглянути фільми “Uncharted: Незвідане”, “Бебі Бос 2: Сімейний бізнес”, “Дім Гуччі”, “Людина-павук: Повернення додому” у кінотеатрі “Космос”. Розклад сеансів на сайті.

О 17 год відбудеться показ фільму Юрія Іллєнка “Молитва за Гетьмана Мазепу”.

Локація: вул. Довга 20б (“Молодіжний центр”).

“Молитва за гетьмана Мазепу” — український художній фільм режисера Юрія Іллєнка знятий 2001 року на київській кіностудії ім. О. Довженка; перший повнометражний і великобюджетний фільм за роки незалежності України. Світова прем’єра відбулася у лютому 2002 р. на Берлінському міжнародному кінофестивалі у позаконкурсній програмі.

Активності для дітей

О 14:00 – 15:00 – серійне малювання для дітей.

Локація – готель “Станіславів”.

Серійне малювання – це метод групової роботи з дітьми, який допомагає дитині подолати наслідки стресу, покращити процес адаптації до нового місця проживання, є профілактикою проявів посттравматичного синдрому.

Танці

У “Вагабундо” завтра о 18 год відбудуться “Тонкощі комфортної взаємодії під час кроків та півотів. Вісь і центр: розуміння й відчуття”. Це урок танго від “Milagro del Tango Kyiv”,  однієї з найстаріших танго-шкіл України.

Виставки

На території палацу Потоцьких кілька виставок – про Степана Бандеру, виставка-продаж ковальських виробів та фотопроєкт “У моїй кімнаті”.

У галереї “Бастіон” від завтра можна буде переглянути виставку Уляни та Любомира Худяків.

Сподіваємося, вам щось приглянеться зі списку.

Софія Сіренко

Нагору