Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди піти на вихідні 21 і 22 травня

21 травня

Старт об 11.00 біля станції прокату човнів на міському озері. Дистанція – 3 км. Долучитися може кожен охочий, перед цим сплативши будь-який стартовий внесок. Усі зібрані кошти – на ЗСУ.

  • Майстер-клас “Дитячий малюнок для захисників України”

Початок о 12:00 у виставковій залі Національної спілки художників України (вулиця Незалежності, 53). Безкоштовний благодійний майстер-клас з малювання та ліплення з глини. Усі творчі роботи діток будуть передані на фронт,

  • Майстер-клас із виготовлення окопних свічок “Рятівний вогонь”

Час проведення: 12:00 – 16:00, Підземний Перехід “Ваґабундо”. Долучитися можна руками й матеріалами (віск, гофрований картон, металеві банки від консерв).

  • Перформанс “Живих скульптур”

Початок о 13:00. Місце: “Стометрівка”, перехрестя біля “Десятки”. Перформанс присвячений захисникам України у всі часи. Зібрані кошти з події підуть на армію.

  • Вечори українського кіно

Початок о 16:00, Підземний Перехід “Ваґабундо”. Будуть показувати культовий фільм “За двома зайцями”. Організаційний внесок 40грн (90% – на допомогу ЗСУ, 10% – на кавабрейк).

 

22 травня

  • Благодійний концерт “На шапку”

Старт о 14:00 на перетині вулиці Вітовського і площі Міцкевича. Благодійний концерт проведуть на підтримку онкохворих діток в Обласній дитячій лікарні.

  • Лекція-обговорення від Ірини Фаріон “Ген українців”

Початок о 16:00, на Палаці Потоцьких. Подія відбудеться в рамках “Тижня Степана Бандери”. Вхід вільний.

Анастасія Стецькович

Нагору