Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Франківців запрошують на роботу у Службу судової охорони. Як влаштуватися?

25 травня повідомили про те, що територіальне управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області оголошує набір на одну зі своїх вакансій.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на офіційний сайт Територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області.

Зазначається, що конкурс оголошено на посаду молодшого складу (контролер ІІ категорії). Дислокація вакансій у Тлумачі, Снятині та Калуші.

На службу запрошують чоловіків та жінок віком від 18 років, бажано із досвідом роботи в силових структурах, службі в армії, участі в АТО/ООС.

Що це за служба і чим вона займається?

Служба судової охорони – це державний орган у системі правосуддя для забезпечення охорони та підтримки громадського порядку в судах.

Основні функції Служби полягають у тому, аби виявляти та зупиняти прояви неповаги до суду. Також Служба займається охороною приміщень суду, установ системи правосуддя, виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів і їх членів сімей, працівників суду, створення безпечних умов для проведення засідання серед учасників судового процесу. Служба підзвітна Вищій раді правосуддя і підконтрольна Державній судовій адміністрації України.

Як і куди подавати заяву?

Документи кандидатів для участі у конкурсі приймають з 25 травня до 10 червня 2022 року. Місце подачі – м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 14а. Управління працює щоденно без вихідних з 08.00 год. по 17.00 год, перерва на обід з 13.00 год. по 13.45 год.

Практичний етап конкурсу відбудеться 15 червня 2022 року.

Зацікавило? Інформатор залишає посилання на наказ та контакти управління: номер телефону – (097) 48 69 774, адреса електронної пошти – vrp.if@sso.gov.ua .

Читайте до теми: Робота є. Актуальні вакансії у Франківську

 

Артем Тригуб

Нагору