Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Пальне, вишиванки, ціни на ягоди. Які новини найбільше читали франківці

У топ десять найпопулярніших новин за травень на нашому сайті увійшли публікації про пальне, виставку вишиванок у Краєзнавчому музеї, пошук роботи в Івано-Франківську, ціни на сезонні ягоди, курсантів Луганського університету внутрішніх справ, безкоштовні екскурсії Івано-Франківськом, волонтерку Анастасію Бандуру та відремонтовані лавки.

Інформатор Івано-Франківськ ділиться новинами, які набрали найбільше переглядів.

6 травня в одній із соціальних мереж Інформатор побачив пост читача про те, що на одній з заправок мережі «ОККО» з нього списали додаткові гроші за пальне. Більше у статті – Маєш паливну картку – плати в рази більше.

Цікавила франківців і ситуація з пальним у місті загалом. 

Краєзнавчий музей організував онлайн-виставку унікальних чоловічих і жіночих вишитих сорочок ХХ ст. з фондової колекції. Вишиванки – з домотканого лляного і конопляного полотна, вишиті різноманітними техніками: хрестик, гладь, низинка, мережка, вирізування.

Ви завжди читаєте публікації про актуальні вакансії.

На прилавках місцевих крамниць та ринків уже з’явилися свіжі фрукти та ягоди. Проте кожного цікавить де дешевше, якісніше та смачніше? Інформатор вирішив провести ревізію місцевих ринків та супермаркетів. Більше – у статті.

До Івано-Франківська переїжджає Луганський державний університет внутрішніх справ. Сьогодні у місто прибули курсанти закладу. Ректор університету Віталій Комарницький розповів, що всі курсанти доїхали добре. Наразі групи уже всім забезпечені, студенти приїхали на освоєне місце. Франківські університети надали гуртожитки для проживання. Детальніше у статті – Вони бачили війну. До Франківська приїхали курсанти Луганського університету внутрішніх справ.

Також ви читали про відновлення безкоштовних екскурсій Франківськом.

Анастасія Бандура студентка 4 курсу Івано-Франківського національного медичного університету. Дівчина також працює медсестрою в Обласній клінічній лікарні. Своїм життєвим покликанням вважає допомогу людям. Детальніше у статті – Волонтерство сьогодні. Франківка Анастасія Бандура розповіла про свою власну боротьбу за воїнів.

У топ десять публікацій потрапила і новина про лавку. Хулігани знищили лавку на вулиці Тринітарській, 6, її відремонтували.

Залишайтеся з нами!

Нагору