Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Франківщині виявили 83 іноземців-нелегалів

З початком цього року міграційна служба Івано-Франківської області виявила на Прикарпатті 83 іноземців з неврегульованим статусом. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на ДМС.

Рішення примусово повернутися до своїх країн або в треті країни прийняли стосовно 66 правопорушників. Подальший в’їзд в Україну заборонили 20 іноземцям.

На шестимісячний термін у пункт тимчасового перебування помістили 7 осіб-іноземців, які порушили законодавство України у сфері міграції. Після їхньої ідентифікації, вживатимуть заходи щодо депортації з країни.

Минулого тижня до такого пункту доправили двох уродженців рф віком 56 і 39 років. Раніше вони вчинили тяжкі та особливо тяжкі злочини в Україні, були засуджені, а тепер звільнилися з в’язниці. В цілях безпеки міграційна служба здійснить необхідні заходи, щоб злочинці покинули територію України.

Також цьогоріч міграційна служба Івано-Франківської області притягнула до адміністративної відповідальності 119 іноземців та громадян України. Правопорушники сплатили штрафів на користь держави загальною сумою майже 300 тисяч гривень.

Нагору