Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Де франківцям вивчити англійську мову

Англійська мова в Україні може отримати особливий статус. Тож нарешті вивчити її – актуально, як ніколи. Це нові можливості, робота й, зрештою, подорожі.

Інформатор дізнався, де англійську мову можна вивчити в Івано-Франківську.

Освітній центр “YOLO”

Знаходиться на вулиці Бельведерській, 19. Тут навчають англійської на різних рівнях. Набір відбувається постійно. Також є групи вивчення польської, німецької та італійської мов. Для дітей і дорослих проводять індивідуальні заняття.

Освітній центр проводить мовно-творчий літній табір неповного дня для дітей і підлітків 6-14 років.

Заняття проходять щодня з понеділка по п’ятницю у різних вікових групах з обмеженою кількістю учасників (до 10 учнів у кожній групі). Діти вивчають англійську, польську, риторику, акторське мистецтво. Табір триває до 29 липня.

Контакти: 38 067 323 80 39, 38 095 00 51 444

Освітній простір “Collab”

Простір проводить заняття для дорослих та дітей. Курси доступні офлайн та онлайн. Перед початком навчання можна пройти безкоштовну консультацію, де визначать ваш рівень мови.

Для усіх студентів “Collab” діє безкоштовний розмовний клуб “Speaking Сlub”, що проводиться раз в тиждень у вечірній час.

Ціни на курси різні. Наприклад, “Intensive General English Course” вартує 4700 грн. Тривалість – 2 місяці по 5 разів на тиждень. “General English Course” коштує 3900 грн., заняття 3 місяці по три рази на тиждень. Exam + (ЄВІ) вартує 17 тис. грн. за 8 місяців.

Адреса: Валова, 4.

Контакти: 063 565 59 35

“Профі-центр” 

Знаходиться на вулиці Грушевського, 15 (5 поверх). Це акредитована школа методу Каллана в Україні від Callan Method Organisation London. Курс англійської мови за цим методом розбитий на три етапи, які поділяються на 12 рівнів.

Тут можна вивчити англійську дорослим та дітям онлайн та офлайн. А ще в школі є курси іспанської та польської.

Також школа письмово гарантує здачу тесту Cambridge FCE на знання англійської мови.

Контакти: (095) 764-09-87; (067) 732-59-29

“Project 12”

Курси з англійської мови з адаптивним графіком, що засновані на нових технологіях та підходах. У школі якраз триває набір на літній курс. Початок – 27 червня. Тривалість – три місяці. Він доступний онлайн та офлайн. На останній ціна 3600 грн.

Навчання поєднує групові заняття та онлайн уроки на платформі 12 Tracks.

У школі пропонують особливу модель розкладу, коли можна побудувати графік занять, максимально адаптований до свого розпорядку дня.

Адреса: Грушевського, 22а, 4 поверх.

Контакти: (067) 524-11-18

Обирайте, яка методика вам допоможе.

Фото взяті із соцмереж шкіл

Софія Сіренко

Нагору