Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У центрі міста розклали намет: франківці відчули атмосферу табору

Сьогодні, 5 липня, в Івано-Франківську на площі Міцкевича презентували майбутній табір, який пройде в серпні просто неба.

Повідомляє Інформатор.

Табір організовує громадська організація “Фундація Регіональних Ініціатив”. Розпочнеться він 1 серпня і триватиме до 6 серпня.

У програмі передбачені змагання серед 5-ти команд, які поборються за кубок “Мольфара” (приз у однойменному таборі).

На галявині площі Міцкевича поставили намет і розклали каремати. Таким способом хотіли передати атмосферу табору, де учасники сидітимуть на карематах, а лектори будуть без мікрофонів та проекторів.

“У багатьох є базове уявлення, що таке табір. Проте ми хотіли наочно показати, як все буде відбуватися, як будуть вчитися і так далі. На таборі будуть прекрасні емоції, нові люди. Якщо раніше не було ситуацій, коли ти опиняєшся в абсолютно новому середовищі, то варто підготуватися до того, що оточувати тебе будуть максимально різні учасники. В плані програми треба готуватися бути активним і уважно слухати спікерів”, — розповідає координаторка заходу Анастасія Гайдич. 

Також із собою необхідно взяти ряд побутових речей.

Наприклад, намет, спальник, каремат — класичний набір. Окрім цього, потрібен посуд, бажано металевий або пластиковий (глибока посудина, ложка, виделка, горнятко), змінний одяг, засоби особистої гігієни, спрей від комарів, багато пар шкарпеток.

Реєстрація на табір триватиме до 10 липня за посиланням.

Більше інформації читайте в матеріалі: Прокачати soft skills. Франківську молодь кличуть на табори в наметах 

Анастасія Стецькович

Нагору