Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську можна відправити посилки у гарячі точки

До п’ятниці, 8 липня, франківці мають можливість принести гуманітарну допомогу для бійців, які воюють на Донецько-Луганському напрямку.

Пише Інформатор, посилаючись на інформацію пресслужби міського голови.

“Логістичний центр з доставки посилок військовослужбовцям – це наш спільний проект з волонтерами. “Спілка волонтерів Прикарпаття» працює з 2014 року і добре себе зарекомендувала. Вони і раніше робили цю роботу, але зараз хочемо її більш систематизувати”, – коментує міський голова.

За словами мера, автомобілі будуть заправлятися силами міської ради. Вже зібрали посилки на Запорізький напрямок, потім будуть Донецький, Луганський, Харківський, Одеський, – у всіх цих напрямках зможуть люди передавати посилки своїм рідним.

“Дуже хороша ініціатива, дуже корисна в цей час. Сподіваюся, вона буде підтримана більшістю громад”, – підкреслив Руслан Марцінків.

За його словами, передавати можна майже все, що довго стоїть. Форму, консерви, крупи, памперси, дитяче харчування. Все, що не псується.

Нагадаємо,  що Логістичний центр почав працювати з понеділка 4 липня.

“Кожна людина через нас може передати посилку батькові, чоловіку, сину, знайомому, що служать. Можуть і наші переселенці передати посилки родичам, які з якихось причин не виїхали з гарячих точок. Вже відправили 9 посилок на запорізький напрямок. Водіїв достатньо, дехто навіть ображаються, коли їх не беруть”, – коментує Голова ГО “Спілки волонтерів” Прикарпаття Ігор Лукинів.

Наступна відправка буде в Донецько-Луганському напрямку. Посилки можна приносити на вул. Михайла Грушевського, 21 (вхід посередині).

Деталі за телефоном: +380968715364

Нагору