Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську влаштували благодійне свято для діток. Запрошені зіркові гості

Сьогодні, 9 липня, на Палаці Потоцьких проходить благодійний захід для дітей від громадської ініціативи “Діти-дітям”. Вхід безкоштовний. 

Пише Інформатор. 

На території Палацу розмістили зони для ігор, майстер-класів, проводять фотосесії та пригощають солодощами, напоями і піцою.

Також для дітей і їхніх батьків проводять навчання щодо поведінки під час знаходження вибухонебезпечних предметів чи мін. Запрошені зіркові гості, серед яких шоумен Андрій Джеджула, виконавці Позитив, Qatoshi & Chico, Верона, Діма Прокопів, танцівники Влад Курочка, Юлія Сахневич, телеведучий Григорій Решетник, блогери Олег Машуковський, Владислав Рудніцький, актори Богдан Юсипчук, Маша Кондратенко та інші.

Всеукраїнська громадська ініціатива з надання психологічної і соціальної допомоги дітям міста, дітям-біженцям та дітям-переселенцям за напрямом спілкування “Діти-Дітям”, тобто “рівний – рівному”, за ініціативи Голови Хмельницької ОВА Гамалія Сергія В’ячеславича і за сприянням Івано-Франківської міської ради організували подію.

Підготовка зайняла 3 дні. До організації долучилися також благодійний фонд “Очі миру”, “Відроджені єднанням”, “Серденько” та інші організації. Також доєдналося близько 50 партнерів-підприємців, завдяки їм усі активності та їжа на Палаці Потоцьких безкоштовні.

“Мета заходу — психологічна підтримка для переселенців. Організований для того, щоб діти, які вимушено переїхали з домівок через війну познайомилися з місцевими дітками. Вони спілкуються, адаптуються і розуміють, що вони однакові і вони разом“, — зазначила організаторка події Оксана Криницька.

Захід триватиме до 19 вечора сьогодні. Тож встигніть прийти на свято і подивитися на виступи своїх улюблених зірок.

Анастасія Стецькович

Нагору