У неділеньку пропонуємо вам спекти смачнезний бісквіт. Він швидко готується і чудово підійде вам на сніданок.
Інформатор розповідає секрети його приготувати.
Для бісквіту потрібно:
- 3 яйця
- склянка цукру
- сода
- оцет
- склянка борошна
- олія
Білки та жовтки трьох яєць розділяємо. Увага, яйця не мають бути одразу з холодильника. Білки збиваємо з цукром ( 3/4 склянки). А решту цукру ( 1/4 склянки) розтираємо із жовтками і лише після цього змішуємо зі збитими цукром білками.
Розмішуємо, додаємо соду, гашену оцтом (пів чайної ложечки соди + 1 столова ложка оцту).
Поступово додаємо одну склянку просіяного борошна. Ретельно вимішуємо тісто ложкою. Дно і бочки форми для випікання змащуємо рафінованою олією, наливаємо туди тісто.
Розігріваємо духовку до 180 градусів. Ставимо на 30 – 40 хвилин. Готовий бісквіт виймаємо із духовки, ножем відділяємо від бочків форми, накладаєм в інше деко або пласку тарілку і перевертаємо цей кулінарний шедевр догори дном, а далі – викладаємо на тацю.
Посипаємо щедро (не жєлуєм) цукровою пудрою. Готово! Смакуйте на здоров’я.
Читайте також: Рецепт вихідного дня. Файний пляцок з вишнями.
Софія Сіренко