Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

ЦНАП Франківська отримав подарунки від ІТ компанії

Сьогодні, 19 липня, центр надання адміністративних послуг нашого міста отримав комп’ютерну техніку від ІТ компанії ЕРАМ.

Про це пише Інформатор посилаюсь на пресслужбу Івано-Франківської ОДА.

6 комплектів техніки (моноблок, мишка, клавіатура) отримав центральний ЦНАП Івано-Франківська, що знаходиться за адресою: вулиця Незалежності, 9.

До слова, мережа ЦНАПів Прикарпаття увійшла в трійку у рейтингу «Топ–5 регіонів» за кількістю наданих послуг для внутрішньо переміщених осіб.  ЦНАПи Івано-Франківська посіли п’яте місце у рейтингу «Топ –10 точок доступу». Про це читайте на нашому сайті.

ЕРАМ Ukraine – це одна з найбільших ІТ компаній, яка готова співпрацювати з фахівцями, що мешкають у різних областях нашої держави. Компанія увійшла до списку Forbes Global 2000 (список 2000 найбільших публічних компаній світу за версією журналу Forbes, 2021 рік) та перемогла у номінації Best Culture of Learning премії LinkedIn Talent Awards, 2021 рік.

Крім цього, 4 березня ЕРАМ Ukraine оголосили про надання додаткових $100 мільйонів доларів для підтримки української команди разом з їх сім’ями в Україні через гуманітарну та матеріально-технічну підтримку.

До слова, Інформатор писав про те, що 60 тисяч українців зможуть розпочати кар’єру в IT.

Фото взяте з відкритих джерел.

Нагору