Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську вшанували пам’ять загиблих героїв

Сьогодні, 24 липня, на площі Ринок у місті провели акцію “Свічка пам’яті”, де зібралися вшанувати пам’ять захисників їхні родичі, близькі та звичайні перехожі. 

Пише Інформатор.

Маленькими лампатками виклали число 24 — день повномасштабного вторгнення рф. На акцію запросили родичів загиблих бійців, доєдналися й пересічні франківці.

Захід Молодіжна рада спільно з Департаментом молодіжної політики та спорту провели вперше, але тепер планують започаткувати традицію вшанування героїв щомісяця 24 числа.

“Закликаємо у ваших молитвах згадати кожного вбитого українця. Хай ця пам’ять всіх нас згуртує, дасть нам силу і волю, мудрість і наснагу для зміцнення нашої держави на нашій Богом даній землі”, — сказав голова Молодіжної ради Остап Зелик, після чого всі присутні пом’янули загиблих хвилиною мовчання.

Членкиня Молодіжної ради Софія зазначає, що організували таку акцію, оскільки люди змучилися від війни, почали забувати, за що ми боремося, кого втрачаємо. Але про це важливо пам’ятати і підтримувати рідних загиблих.

Вшанувати полеглих воїнів сьогодні зібралося близько 50 людей.

Вічна пам’ять нашим захисникам. 

Анастасія Стецькович

Нагору