Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Франківську відбувся благодійний майстер-клас із розпису пряників

Сьогодні, 10 серпня, в Івано-Франківську відбувся благодійний майстер-клас із розпису пряників. Дітлахи з радістю виготовляли солодощі для наших захисників. 

Повідомляє Інформатор. 

Майстер-клас організували спільно проєкт “СпівДія заради Дітей” та майстриня Ірина Станіславська, або, як називає себе жінка, – прянична фея.

“Головна мета сьогодні  – хоча б на годинку повернути дітям їхнє радісне дитинство, тому що пряники – це завжди про хороші емоції”, – розповідає майстриня Ірина.

Заготовки для пряників зробила домашня майстерня “Гарні пряники”, яка працює вже понад 7 років.

З початком повномасштабного вторгнення майстерня вирішила створити серію майстер-класів “Все буде Україна” для діток-переселенців та жителів міста. На сьогодні провели вже більше сорока благодійних майстер-класів. Частину виготовлених пряників передають бійцям на фронт.

Дітлахи виготовляли по три кольорові смаколики, з яких один або два передадуть бійцям на передову. Разом із пряниками зробили записки зі словами підтримки для наших захисників.

Читайте також: У Франківську триває проєкт “СпівДія заради Дітей”.

Нагадаємо, що проєкт “СпівДія заради Дітей” – це безпечний простір, де дитина може отримати психоемоційну підтримку через програму неформальної освіти.

Організатори запрошують усіх охочих – як дітей з Івано-Франківська, так і внутрішньо переміщених діток від 5 до 12 років. Заняття для кожної з вікових груп відбуваються 2 рази на тиждень по 3 год.

Деталі за телефоном: +38 063 124 39 49.

Атмосферу сьогоднішнього майстер-класу можна відчути, переглянувши відео:

Нагору