Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Книга на вихідні. Пола Гоукінз “Дівчина у потягу”

У ці вихідні ми вам пропонуємо зануритися у психологічний трилер, головною героїнею якого є Рейчел. Та сама Рейчел, яка щодня о 8 ранку сідає на той самий потяг і кожен день долає той самий шлях.

Інформатор радить прочитати цей роман, та трішки помізкувати над своїм життям.

Пола Гоукінз – здобула свою популярність саме завдяки цій книзі. Писала її авторка впродовж шести місяців, протягом яких вона більше нічим не займалася.

У центрі роману історія жінки, яка у темні часи свого життя – день-у-день, через вікно потяга, спостерігає за подружньою парою їдучи на роботу. Рейчел заздрить щастю подружжя. Хоча нещодавно вона жила поруч цієї пари, будучи одруженою, радісною – проте не довго тривало це щастя…

Їдучи кожного дня на роботу, Рейчел уявляла як живе та подружня пара, що вони їдять, у чому вдягнені, вона щиро вірила що їхнє кохання триватиме вічно, проте одного дня, зазирнувши у вікно – вона побачила, що жінки немає, вона зникла…

Читайте також: Книга на вихідні. Ганна Городецька “Інша Марія”.

Роман написаний майстерно, вміло поділений на частини. Там ви зможете зазирнути у свідомість трьох жінок, які поділяться своєю історією життя.

Деякі місця вас заінтригують, а інші – пустити сльозинку, адже несподівані сюжетні повороти роману можуть вас приголомшити та розчулити. Книга цієї авторки – вічна, вона буде актуальна та бажана.

Читайте, думайте, творіть! Гарних та продуктивних вихідних!

Нагору