Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Чому на деяких вулицях Франківська досі немає розмітки

Станом на червень в Івано-Франківську нанесли 90% всієї дорожньої розмітки. Роботу з розміткою у місті розпочали ще наприкінці минулого року. Щоправда, розмітки ще немає на кількох вулицях. 

Повідомляє Інформатор. 

Це крок уперед порівняно з минулими роками, каже заступник міського голови Михайло Смушак. Тендери на нанесення розмітки провели ще до війни. До роботи залучили чотири компанії  – “Дор вектор”, “Експодор”, “Трафік менеджмент груп” та “Хімія парк”. А ще наносить розмітку Муніципальна дорожня компанія.

Чому розмітка не на всіх вулицях?

“Головна причина – на тих вулицях проводимо чи провели ремонти, наприклад, кільце Мазепи, Мазепи від Січових Стрільців до вулиці Гординського, під мостом на вулиці Галицькій. Також на деяких вулицях ми змінюємо чи змінили схему організації дорожнього руху – Північний Бульвар, Південний Бульвар, Гурика, Вовчинецька. На останній ще є стара розмітка, яка ще більш-менш тримається, а пішохідні переходи – нові”, – повідомив Смушак.

На вулиці Вовчинецькій планують облаштувати велосмуги. Також нова схема організації руху буде на вулиці Петлюри. Стара розмітка ще поки і на вулиці Бандери. На нову розмітку чекає вулиця Тролейбусна. Про це ми писали ТУТ.

Читайте також: На Довженка змінюють схему організації дорожнього руху.

Нагору