Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті засудили чоловіка, який кувалдою розтрощив магазин

У Калуші посадили за ґрати чоловіка, який кувалдою розтрощив магазин та паркувальною стійкою пошкодив авто поліції. Та на цьому кримінальні “пригоди” чоловіка не закінчилися.

Пише Інформатор, посилаючись на пресслужбу Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області.

За даними слідства, порушник в стані алкогольного сп’яніння вдерся до помешкання спільного знайомого. Чоловік пошкодив вхідні двері та викрав мобільний телефон. Свої дії він вважав благородними, адже повернув вкрадений телефон друга.

Також у чоловіка стався конфлікт з продавцем в одному з калуських магазинів. В ході конфлікту порушник кувалдою наніс удари дверям і вікнам магазину. Після чого він підійшов до автомобіля “BMW X5”, що був припаркований неподалік та тричі вдарив тяжкою зброєю по кузову автомобіля. Злочинець пояснив, що його вивели на конфлікт своєю агресивною поведінкою персонал і власник пошкодженого магазину.

Читайте також: Мешканця Франківська хотіли завербувати спецслужби рф: подробиці.

Після чого чоловік здійснив ще одне порушення. Перебуваючи біля Калуського районного відділу поліції – він пошкодив службовий автомобіль.

Порушник також здійснив крадіжку з ломбарду. Він вкрав машинку для стрижки, навушники, телефон та інші речі. Цю витівку він здійснив у стані алкогольного сп’яніння.

Під час розгляду справи, виявилось, що порушник здійснював психологічне насилля стосовно своєї сестри.

Суд постановив визнати чоловіка винним за декількома статтями Кримінального Кодексу України та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки 2 місяці та штрафу у розмірі 17 000 грн.

Окрім цього злочинцю необхідно буде покрити вчинену матеріальну шкоду та юридичні витрати потерпілих на суму 51 113 грн.

Нагору