Сезон кабачків скоро закінчиться, але ми піклуємося про своїх читачів, тому підготували для вас неймовірно простий рецепт кабачкових млинців. тому швиденько на ринок, ну а потім до кухні.
З Інформатором поділилася рецептом франківка Мирослава.
Інгредієнти:
- 2 середніх кабачки;
- 3 яйця;
- 4 великі ложки борошна;
- 3-4 зубчики часнику;
- сіль за смаком;
- чорний перець за смаком;
- соняшникова олія.
Приготування:
1. Кабачки потерти на великій тертці.
2. Посолити і гарно перемішати.
3. Почекати 5-10 хвилин і вижати весь сік із кабачків.
4. Додати до кабачків дрібно подрібнений часник, яйця та перець і перемішати.
5. Додати борошно і знову перемішати.
6. Олію вилити на пательню і гарно розігріти.
7. Накладати готове тісто на пательню великою ложкою по черзі, формуючи кілька окремих млинців.
8. Обсмажувати з обох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.
Також до кабачкового тіста можна додати терту картоплю, твердий сир або зелень. А часник, за бажанням, замінити на цибулю. Смачного !
Читайте також: Лосось у мультиварці | простий рецепт на вихідні.