Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті жорстоко побили кіборга Василя Кузьмина

На Прикарпатті побили двох місцевих мешканців. Серед них 37-річний Василь опинився в реанімації. Інший 29-річний чоловік отримав тілесні ушкодження в результаті конфлікту. Наразі триває розслідування.

Пише Інформатор, посилаючись на пресслужбу поліції області.

За даними слідства, побиття трапилося  у суботу 27 серпня 2022 року близько 22 години на вулиці Чайковського в Коломиї.

В ході сутички, один із молодиків вдарив у голову Василя, внаслідок чого він впав і отримав серйозну травму голови. Після чого правопорушник завдав два удари й 29-річному коломиянину.

Василя відразу госпіталізували до медзакладу. Наразі він перебуває в реанімації.

Рідні Василя стверджують, що нападники є боксерами. Били професійно.

Мама ветерана Василя розповідає, що в потилицю завдали удар тупим предметом. Череп роздроблений і велика гематома по всій потиличній долі. За життя кіборга борються нині медики. Окрім цього у чоловіка численні інші травми. Найстрашніше – відняло ліву сторону. Сам Василь перебуває в комі. Медики утримують його в цьому стані.

Читайте також: Прикарпатський пенсіонер відлупцював мотикою бабусю.

Поліцейські встановили правопорушника, ним виявився 22-річний місцевий житель. У його помешканні слідчі уже провели обшук.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування, поліцейські встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, що Василь Кузьмин, кіборг, який захищав Україну від 2014 року. Попри важку контузію в перші дні повномасштабної війни відправився воювати. А наприкінці серпня повернувся на медичну комісію та лікування.

Нагору