Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Більше 20 тисяч гривень зібрали на сьогоднішньому заході #На_шапку: як він минув?

Сьогодні, 4 вересня, відбувся благодійний концерт #На_шапку. Він запам’ятався своєю душевністю об’єднаністю слухачів та чудовою атмосферою.

Пише Інформатор.

У ньому взяли участь квартет бандуристок “Ґердан” Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника. Красиве виконання українських пісень та авторських творів поєднувалося з чудовим інструментом бандурою, яких було 4.

Трошки згодом виступала відома українська співачка та півфіналістка шоу “Голос Країни 11” Keta Rina. Вона виконувала авторські пісні та всіма любі “Стожари” та “Спи собі сама”. Вона розповіла, що сама родом з Бурштину. Але Франківськ для неї завжди був рідним і теплим містом.

А завершив концерт переможець шоу “Голос Країни 11” Сергій Лазановський. Він співав відомі українські народні та сучасні пісні. Його виступ дуже сподобався глядачам, і сума у 8000 грн, які назбирали до появи Сергія, помножилася у два рази після завершення концертної програми співака.

Інформатор запитав у співорганізаторки проєкту Людмили Лінник про те, скільки ж вдалося зібрати коштів.

Вона розповіла, що 17074.50 грн зібрали готівкою і 6123 грн надіслали на картку.

Загальна сума вийшла 23197.50 грн.

Ці кошти підуть на допомогу онкохворим діткам, які лікуються у нашому місті. Власне це і є головною ціллю проєкту #На_шапку.

Інформатор проводив прямі етери з виступів артистів. Залишаємо на них посилання.

1 частина

2 частина

А ось фото з сьогоднішнього концерту. Гарного перегляду:

 

Читайте до теми: Танцює і збирає кошти на допомогу ЗСУ: історія 11-річної франківки Альбіни Кулакової

Артем Тригуб

Нагору