Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Попри зливу та тривогу. В Івано-Франківську відбувся концерт на_шапку

Сильний дощ та тривога не стали на заваді уже традиційного недільного концерту проєкту “На_шапку”. 

Повідомляє Інформатор. 

Концерт почався після дощу, глядачі могли кинути кошти в капелюхи волонтерів чи перерахувати за qr-кодом. На сцені на перетині вулиці Вітовського – площа Міцкевича вчора виступили  струнний ансамбль “Quattro Corde” із солісткою Оксаною Кречко. У їхньому виконанні звучали пісні, що стали класикою – “Два кольори”, “Дніпровський вальс”, “Мелодія ля-мінор” Скорика, “Пісня буде поміж нас”, “Коли заснули сині гори”.

Далі виступив гурт  “Pes_duke_band”. Хлопці встигли презентувати нову пісню “Я все віддам”, однак почалася тривога. Крістіна Присяжнюк, гурт  “Silver-bend”, гурт “5-й Океан” виступити не змогли.

Концерти, які проводить проєкт “На_шапку”, – благодійні. Кошти збирають на придбання ламінарної шафи в в онкогематологічне відділення Обласної дитячої лікарні Івано-Франківська.

Рахунок для переказу благодійної допомоги в гривнях – 72 3366 7700 0002 6003 0525 54159 (ПриватБанк)

Картка для переказу благодійної допомоги – 5169 3305 2390 3331 (ПриватБанк)

Учора відвідувачі задонейтили 200 грн на картку та 3 621 грн готівкою.

“На цьому могло би бути все, але ми отримали пожертву з передової від нашого воїна з позивним Князь. Його прекрасна дружина Оленка передала нам кошти під час концерту”, – кажуть організатори.

Інформатор проводив трансляції концерту. Виступи струнного ансамблю “Quattro Corde” і Оксани Кречко ТУТ, а “Pes_duke_band” ТУТ.

Сезон концерт відкрили 1 травня.

Нагору