Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Куди сховатися від дощу франківцям у четвер

Попри дощову осінню погоду, сьогодні, 15 вересня, в Івано-Франківську відбудуться по-особливому затишні та цікаві події. Тож радимо ввечері обов’язково відвідати їх.

Рекомендує Інформатор.

  • Гарним відпочинком після робочого дня стане благодійний ламповий вечір, за допомогою якого хочуть зібрати гроші для ЗСУ.

Організатори обіцяють затишну атмосферу, можливість виступити, цікавих авторів, акустичну музика і професійні фото. Натомість просять донатити на машину для 109 ОГШБ. Мінімальний внесок — від 70 грн.

Попередньо потрібно заповнити форму за посиланням. 

Коли: 18:00

Де: Відкритий простір “ВДОМА”, вул. Галицька, 29.

У той же час розпочнеться вистава в Івано-Франківському драмтеатрі.

  • Вистава “Той, хто платить” драмокомедія за мотивами однойменної п’єси І.Жаміака

“У нашому світі гроші вирішують все! А у світі Олександра за гроші можна купити навіть… але не будемо розкривати інтригу! За предивним бажанням м’сьє Амількара і волею його тугого гаманця троє незнайомців сплітаються тісними родинними узами для того, щоб переконатися – є речі, які не продаються!

Інтригуюча французька драмокомедія Іва Жаміака про кохання і бухгалтерію примусить замислитись і чимало посміятися!”, — стверджують на сайті театру.

Квитки можна придбати за посиланням.

Коли: 18:00

Де: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка

  • Відкриття фестивалю короткого метру 4:3

Спочатку пройде церемонія з нагоди відкриття, а потім покажуть показ фільму-відкриття фестивалю – “Початок”.

“Початок” — це грузинсько-французький драматичний фільм 2020 року режисерки Деа Кулумбегашвілі. Після того, як невідомі підпалили церкву Свідків Єгови, яку очолює чоловік Яни, вона залишається вдома сама – на самоті зі своєю кризою ідентичності і депресією. Трагедія про спробу емансипації жінки з патріархальних структур, які її оточують – родина, церква, країна. Чим сильніше на неї тиснуть, тим непередбачуванішою буде відповідь у магнетичному і повільному “Початку”.

Більше про програму фестивалю дізнавайтеся у матеріалі.

Коли: 18:30

Де: внутрішній дворик Бастіону

 

Нагору