Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпатець п’яним прийшов з палкою вимагати борг

Чоловіка притягнули до відповідальності за те, що він погрожував своєму знайомому та їхав за кермом у стані алкогольного сп’яніння. 

Пише Інформатор з посиланням на Калуський міськрайонний суд.

Інцидент стався в липні цього року в Калуші.

За словами 54-річного порушника, о третій годині дня, він приїхав до знайомого на роботу на автомийку. Тоді він п’яним не був. Знайомий повинен був віддати борг, але пообіцяв це зробити через годину. Тоді вони пішли випити пиво, а коли повернулися до автомийки — між чоловіками спалахнув конфлікт.

Керманич ображав словесно знайомого, погрожував фізично, після чого останній викликав поліцію.

Тест на вміст алкоголю в крові водій проходити не захотів, оскільки на той час автомобілем не керував, і працівники поліції його не зупиняли.

Правоохоронці з камер відеоспостереження побачили, що чоловік виходив з автівки вже не тверезим. Про це свідчили похитування у його ходьбі, розширені зіниці, нечітка вимова слів. Окрім цього, з машини прикарпатець вийшов із палкою, якою, ймовірно, хотів нашкодити знайомому.

За поданим фактом, суд призначив чоловікові штраф 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік. Також водій має сплатити 496,20 грн судового збору.

Фото ілюстративне

Читайте до теми: Чоловік отримав 13 років ув’язнення за те, що п’яним зарізав знайомого

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com.

Нагору