Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Добірка романтичних комедій, які піднімуть настрій у дощовий вечір неділі

Коли за вікном дощ, а на душі осінь, потрібно себе якось відволікти та покращити настрій. У таку погоду на прогулянку виходити хочеться не всім, а ось перегляд фільмів вдома за чимось смачненьким допоможе врятувати вечір.

Пише Інформатор.

Ми підготували для вас добірку романтичних комедій, під час перегляду яких можна абстрагуватися від усього зайвого, посміятися від душі та, можливо, впізнати у головних героях себе.

  • Коли Гаррі зустрів Саллі (1989)

Попри те, що фільм вийшов вже 33 роки тому, тернисту й заплутану історію кохання Гаррі та Саллі спостерігати буде цікаво і сьогодні. Спочатку незнайомці, а потім друзі, зустрічі яких завжди закінчуються непорозуміннями — здавалося би, в цих двох протилежностей немає шансу бути разом. І спочатку так дійсно й було. Гаррі та Саллі шукали щастя в інших людях, аж поки не зрозуміли, що, можливо, воно набагато ближче, ніж їм здається…

У головних ролях знімалися Біллі Крістал та Мег Раян, без характерів і темпераментів яких фільм неможливо уявити.

Трейлер дивіться нижче:

  • З 13 в 30 (2004)

Тринадцятирічна Дженна Рінк найбільше хотіла здобути популярність у школі та потоваришувати з крутими, на її думку, дівчатами. Хоч вони ніколи й не спілкувалися, Дженна вирішила запросити ровесниць на свій день народження. Окрім дівчат, іменинниця також запросила свого найкращого друга Мета, якому подобалася Дженна.

Дівчина натомість симпатії не проявляла і мріяла про поцілунок зі старшокласником. Коли дівчата прийшли в гості до Дженни, то вирішили розіграти дівчину під час гри у “пляшечку” і замість їхнього старшого друга, привели до Дженни Мета. Останній подарував їй гарний ляльковий будинок, але коли іменинниця побачила Мета замість старшокласника, вона розізлилася і вигнала хлопця.

Після того дівчина задала, щоб їй виповнилося 30, і вона стала успішною. Ляльковий будиночок здійснив бажання Дженни і з того часу їй потрібно було розібратися, що з нею сталося через 17 років.

У головних ролях зіграли Дженніфер Ґарнер та Марк Руффало.

Трейлер дивіться нижче:

  • 10 речей, які я в тобі ненавиджу (1999)

Головна героїня Катаріна Стетфорд (Кет) захоплюється літературою, спортом, феміністичним рухом і зовсім не цікавиться хлопцями, як роблять у той час її ровесниці. Дівчина мріє про вступ у коледж, але її батько не хоче, щоб Кет покидала домівку. У неї є молодша сестра Біанка. Її в школі вважають красивою і хочуть добитися дівчини, але через строгого батька, в хлопців немає шансів.

Якось до школи приходить новий учень Кемерон, якому також сподобалася Біанка. Разом зі своїм новим шкільним другом він придумує план, згідно з яким старша сестра Кет повинна почати зустрічатися з хлопцем, щоб молодшій також дозволили.

На кандидатуру хлопця для Кет, знаходять страшокласника Патріка. Про нього ходять різні чутки, і всі вважають його небезпечним. Хлопець часто веде себе невиховано, курить, порушує правила. по суті, є таким юнаком, який ніколи би не сподобався головній героїні. Але часто життя вирішує по іншому…

У головних ролях знялися Хіт Леджер, більш відомий як “Джокер” та Джулія Стайлз. До речі, роль молодшої сестри Кет зіграла Лариса Олійник — американська акторка українського походження.

Трейлер дивіться нижче:

Також радимо до перегляду фільми “Один прекрасний день”, “Чому він”, “”Щоденник Бріджит Джонс”, “Він та вона”, “Фанатки на сніданок не залишаються”, “Пропозиція”.

 

 

Нагору