Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Наукове містечко “Нова енергія” запрошує на відкриття в новому приміщенні

Завтра, 21 вересня, відбудеться відкриття наукового містечка “Нова енергія” в новому приміщенні.

Повідомляє Інформатор.

Відтепер містечко працюватиме на базі Університету Короля Данила на нульовому поверсі.

Приміщення слугує укриттям, тож там безпечно в умовах воєнного часу. Деякі зали для наукового музею, шоу стали більшими та комфортнішими для відвідувачів.

Відкриття розпочнеться об 11 год. О 12 год відбудеться перша екскурсія для учнів Івано-Франківської ТГ в оновленому приміщенні.

О 16-17 год відбудуться майстер-класи, а з 17 год до 18 год – наукове шоу.

Як раніше працювало містечко, дивіться в нашому сюжеті:

“Наукове містечко використовує STEAM – підхід у навчанні дітей та дорослих. Це цілий комплекс інноваційних заходів, які втілюються щодня, щоб у інтерактивній формі подарувати нашим відвідувачам нові знання, позитивні емоції, пробудити інтерес до пізнання. Ми прагнемо розвивати у дітей креативність, критичне мислення, кооперацію та комунікацію. Наш слоган “Думай-Досліджуй-Дій” – ми робимо для цього все можливе, а відтепер у повній безпеці” – розповідає співзасновник наукового містечка “Нова Енергія” Максим Карпаш.

Відвідувачі заходів зможуть дослідити нові експонати – “Акустичне дзеркало”, “Важіль Архімеда”,, “Стійкість рук і увага”, “Повітряну гармату”.

За шість років “Нова енергія” прийняла понад 90 тисяч відвідувачів, з яких більше половини – діти. З перших днів війни містечко стало допомагати ЗСУ та переселенцям.

Читайте також: В Івано-Франківську відкрився Центр просування інноваційної науки.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com.

Нагору