Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На війні загинули п’ять прикарпатських військовослужбовців

Уже 240 днів триває повномасштабна війна, яку розпочала росія проти України. За цей наша держава здобула багато перемог, але вони супроводжуються втратами. Цими днями на фронті загинуло 5 військовослужбовців з Івано-Франківської області.

Пише Інформатор.

Сергій Силкін — колишній звукорежисер “Суспільного.Карпати”. Народився в Івано-Франківську 1994 року. Після початку повномасштабного вторгнення Сергій повернувся з-за кордону і вирушив на фронт. Загинув 17 жовтня на Бахмутському напрямку Донецької області. Колеги розповідали, що чоловік був творчою та неординарною особистістю. Мав гарний голос та до роботи підходив з душею.

“Сергій, найкращий наш звукорежисер. Скільки разом записали ефірів… Пригадую, як разом працювали над піснею про Суспільне… Досі чую неймовірний його голос… Вічна пам’ять Герою…”, написала колега з роботи Ірина Корипстинська.

Дмитро Дяків — старший солдат, мешканець села Ясенів-Пільний, 1969 року народження. Загинув 18 жовтня біля Яковлівки Бахмутського району Донецької області. Як написали на сторінці Городенківської ТГ, чоловік отримав осколкові поранення несумісні з життям.

Юрій Позняк — 24-річний мешканець Надвірної. Загинув, захищаючи Україну.

“Старанний, ерудований, життєрадісний юнак, який завжди спішив допомогти ближньому своєму”, — з такими словами згадують Юрія друзі.

Роман Дуркало — 45-річний стрілець кулеметного відділення кулеметного взводу, уродженець Калуша. 18 жовтня отримав танкові поранення, несумісні з життям. Загинув на Донеччині.

Олексій Петрачков — 35-річний боєць із села Шевченкове Вигодського району. Захищав Україну у час АТО, після повномасштабного вторгнення рф вступив до лав ЗСУ. Чоловік з дружиною виховував маленьку донечку та очікували на другу дитину.

Пам’ятаймо ціну нашої майбутньої перемоги, допомагаймо державі та вшановуймо пам’ять полеглих військовослужбовців. Вони віддали своє життя за наше майбутнє. Вічна пам’ять героям.

Читайте також: Франківськ попрощався із героєм Віталієм Кадолом.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору