Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прем’єри фільмів в Івано-Франківську: як провести вечір вихідних

Поки на вулиці ще тепла погода, радимо вдома у вихідний не сидіти. Можна піти з друзями чи з коханою людиною на прогулянку, а потім придбати квиток в кіно. До речі, в Івано-Франківську зараз багато прем’єрних показів, тож можна обрати фільм чи мультфільм до перегляду на будь-який смак.

Пише Інформатор.

У кінотеатрі “Люм’єр” завтра о 13:20 та 18:20 “Місіс Гарріс їде у Париж”. Це драма і комедія про велику мрію однієї жінки придбати сукню від Dior. І з того часу починається шалена подорож головної героїні з Лондона до Парижа.

На ще одну комедію віком від 3 років можна піти завтра о 11:15, 13:40, 16:15, 18:30. Американський сімейний музичний фільм має назву “Мій домашній крокодил”. Крокодил живе в Нью-Йорку серед людей, але таке життя звичайним бути не може. Тож зустрічайте захопливу та зворушливу історію нетипового головного героя.

Для тих, хто полюбляє трилери та жахи, також знайдеться вибір кінострічки. “Хелловін.Кінець” — це остання глава культового слешера про моторошного маніяка в масці Майкла Майєрса. Чи вдасться зупинити безжального вбивцю цього разу? Дивіться в кіно, вік 16+.

Ще один пригодницький трилер — “Максим Оса. Золото Песиголовця”. Це фільм українського виробництва за мотивами однойменного графічного роману Ігоря Баранька. Цікаво, що фільм знімали протягом 9 років.

Сюжет такий: 1636 рік. Хорунжий Корсунського полку Максим Оса чекає на данину від польського короля, але замість золота знаходить понівечені тіла побратимів. Помститися за загиблих він не встигає, бо Осу звинувачують у вбивстві та зраді. Тепер хорунжий має і свою невинність довести, і злодія знайти. Проте це завдання не з легких, коли на шляху – містичний Песиголовець. 

Покажуть фільм завтра об 11:20 та 16:20. Більше прем’єр у “Люм’єрі” дивіться за посиланням.

У кінотеатрі “Космос” також можна побачити вже згадані фільми. Окрім них, завтра о 15:00, 17:20 та 19:50 буде йти фантастика та екшн “Чорний Адам”. Це кіно з Двейном Джонсоном у головній ролі, де 5000 років тому боги його зробили всемогутнім, але одразу ув’язнили. Тепер він звільнився і готовий чинити правосуддя.

Пригодницький сімейний комедійний мультфільм “Тед-мандрівник: Закляття мумії” покажуть у кіно об 11:00 та 13:00. Прем’єра показу відбулася 13 жовтня, тож час подивитися історію про те, як Тед Джонс покладе кінець закляттю мумії.

Також 3 листопада відбудеться прем’єра українського ігрового драматичного фільму, знятого режисеркою Мариною Ер Горбач. У сюжеті стрічки події російсько-української війни на Донбасі та збиття літака рейсу MH17. Український Оскарівський Комітет обрав стрічку офіційним представником від України на премію “Оскар 2023” у номінації “Найкращий міжнародний повнометражний фільм”, Тому не пропустіть прем’єру!

Детальніший розклад інших сеансів дивіться на сайті.

Читайте до теми: Що Франківський драмтеатр підготував для глядачів у листопаді

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору