Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Турбує питання призову на військову службу? Вам сюди

Адвокатка та експертка з питань, які пов’язані з сімейними питаннями та військовими справами Христина Руда проведе безкоштовний семінар. Його тема – призов на військову службу під час мобілізації.

Інформатор поспілкувався з адвокаткою та зараз усе вам розповість.

26 жовтня о 18:30 відбудеться вебінар на платформі ZOOM.

Питання, про які говоритимуть:

  • порядок вручення повісток;
  • проходження військово-лікарської комісії;
  • відстрочку від призову під час мобілізації;
  • звільнення від військової служби під час воєнного стану.

“На вебінарі буду розповідати про теоретичні та практичні аспекти призову. Поговоримо про те, яким чином має відбуватися вручення повісток, які є поважні причини неприбуття у ТЦК та СП; як має проходити ВЛК, про що варто подбати заздалегідь, на що звернути увагу під час оскарження постанови ВЛК; як співвідносяться відстрочка та звільнення з військової служби (в яких випадках відстрочку ви отримаєте, а звільнення ні). Відповідатиму також на запитання учасників, тому це ще й можливість отримати безоплатну консультацію”, – коментує Христина Руда.

Проєкт організувується Мережею Центрів Едукації ЦЕ та Інститутом міста у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало внаслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).

Інформатор залишає посилання на реєстрацію.

 

 

Нагору