Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Погода в останній гелловіно-жовтневий день в Івано-Франківську

Сьогодні, 31 жовтня, у день усіх дітлахо-цукерково-костюмовано-страшнющих розваг у нашому Франику погода дозволить бути на вулиці цілий день. Бо сонечко нас любить просто так. Воно в нас просто є)

А Інформатор вам розповість про прогноз погоди за цукерки. Тож вже чекаємо ваших смаколиків (якщо що, пошта для зворотного зв’язку у самому кінці).

Так от, на вулиці не буде спекотно, проте о 12:00 синоптики прогнозують + 17 градусів. О 15:00 стан троооошки прохолодніше – 15 градусів тепла. А 0 20:00, вже у святкування Гелловіну, очікуйте + 12 градусів.

Вітерець сьогодні буде, проте його швидкість становитиме 1-3 м/c. Тому можете сміливо робити костюм-мумію і не боятися, що вітер його пошкодить. Напрямок дмухання прогнозують північним.

Вологість завтра буде 89. Це ж чудове поєднання: легкий вітерець, який дмухає на вас прохолодно-вологим повітрям. Хіба не прекрасно?😊

Тиск триматиметься стабільно: весь день буде 744 мм. рт. ст.

Що ж нам підготували у народному прогнозі погоди?

Крім усім відомого для нас свята, сьогодні, 31 жовтня, вшановується пам’ять святого апостола і євангеліста Луки. Цей день був характерний тим, що його тривалість у світлу пору доби суттєво скорочувалася. Тривалість дня вже не перевищуватиме 9 годин.

А ще наші пращури у цей день заглядали у криниці. Нащо?

Вони так дізнавалися погоду на найближчий час. От якщо перед вода у криницях і річках піднімається, значить чекати приморозків. А якщо навпаки – опускається, то будуть дощі.

Тож звертаємося до вас, наші любі читачі, хто знаходитимуться недалечко від колодязів: час від часу перевіряйте рівень води. І пишіть нам на пошту. Врахуємо ваші зафіксовані показники обов’язково у наступному випуску погоди (ще й позначимо ваше ім’я та прізвище).

А взагалі Інформатор бажає вам страшенно-чудово провести сьогоднішній день. І не забути про цукерки для малечі. А малечі бажаємо отримати стільки цукерок, щоб кишені, рюкзаки, капюшони і торбинки були ними заповнені досхочу.

Обіймаємо вас. Ваш Інформатор Івано-Франківськ.

 

Читайте також: Завтра зранку знову розпочнуться аварійні вимкнення в Україні.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору