Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що відвідати в Івано-Франківську 30 жовтня

Останній вихідний день жовтня радимо провести цікаво та здобути хороші спогади. Сьогодні, 30 жовтня, в Івано-Франківську можна піти на майстер-клас до Гелловіну, відвідати вистави та побувати на презентації книги.

Пише Інформатор.

  • Майстер-клас створення Led-листівки до Гелловіну

Учасники воркшопу створюватимуть креативні та унікальні світлодіодні листівки на тематику Гелловіна. На завершення майстер-класу в кожного учасника буде власна листівка з підсвіткою та подарунок-сюрприз — пряник у гелловінському стилі.

Триваліть воркшопу – 1,5 години. Для дітей від 8 років. Вартість складає 280 гривень. Для учасників Робоклубу та внутрішньо переміщених осіб – знижка 10%.

Реєстрація за посиланням або за номером телефону: 0995439522

Коли: 12:00

Де: Робоклуб ІФ, Promprylad.Renovation

  • Вистава “Кувасик”

Вистава за Людмилою Курченко.

Вартість квитка – 80 грн.

Коли: 12:00

Де: Івано-Франківський академічний обласний театр ляльок ім. Марійки Підгірянки

  • Презентація збірки Катерини Калитко

Відбудеться презентація збірки поезій “Люди з дієсловами” — це вірші 2021–2022 років.

“До повномасштабного вторгнення рукопис, уже зданий у видавництво, був іншим. Після 24 лютого він приріс новими воєнними текстами, імпульсивними та безшкірними, і діалогами з родинною пам’яттю. І це теж про вірші в час війни: серед усього максимально непевного досі хочеться довіряти поезії – як території останньої щирості й людяності, де відмовляються вірити в цілковиту безпорадність мови, гідності та взаємної ніжності. І в розшматованих війною, постгеноцидних суспільствах поети продовжують говорити – тільки це щоразу вже інша поезія”, – розповідає авторка Катерина Калитко.

Коли: 16:30

Де: Підземний Перехід Ваґабундо

  • Вистава “Сватання на Гончарівці”

Дивна комедія для дорослих.

Свіже, колоритне, сповнене веселим діалогам та найрізноманітнішими людськими перипетіями прочитання п’єси українського класика Григорія Квітки-Основ’яненко. Любовні інтриги, весілля, несподівані зустрічі та дивні події – ось що чекає глядачів, котрі вирушать до Гончарівки, на сватання…

Квитки можна придбати за посиланням.

Коли: 18:00

Де: Івано-Франківський драмтеатр

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору