Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Лісівники Прикарпаття зібрали 500 тисяч гривень на дрон для ЗСУ

Лісівники, які працюють на державних лісогосподарських підприємствах нашої області, зібрали кошти на допомогу ЗСУ. Вони хочуть придбати дрон для воїнів 68 єгерської бригади.

Пише Інформатор, посилаючись на пресслужбу Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

«Не припиняємо допомагати нашим воїнам. Як бачимо, безпілотники – частина перемоги у війні. Ці апарати все частіше з’являються на полі бою, їх можна назвати очима бійців. Адже завдяки дронам військові ведуть розвідку, виявляють російські сили й техніку, дистанційно скеровують артилерійський вогонь. Тому потреба у високоточній зброї зростає», – повідомив начальник обласного управління Сергій Кокоць.

Загалом, лісівники нашої області передали військовим 54 автівки. Їх вартість склала більше 10 мільйонів гривень. Також відправили 3 мільйони 500 тисяч гривень до Дніпропетровського та Харківського обласних управлінь. Крім того, на Донеччину та Харківщину надіслали 5 500 куб.м лісоматеріалів та 309 куб.м пиломатеріалів.

Читайте також: Як лісівники Прикарпаття допомагають українським захисникам.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору