Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Йога, театр, кераміка: куди піти 5 листопада

Сьогодні в Івано-Франківську відбудеться декілька цікавих подій. Якщо ви чекали на знак, щоби спробувати щось нове – це саме він. 

Інформатор розповідає, де можна провести цю суботу.

  • Йога: теорія та практика. Тема: Розтяжки.
    Початок о 14:00.
    Заняття проводить сертифікований тренер Руслана Шелухіна. Вартість — 150 гривень. Обов’язкова попередня реєстрація за телефоном 0508380393 (Аліса). Адреса: вулиця Василіянок, 16

 

  • Вечори кераміки
    Заняття для дорослих (16+ років), під час якого ви самостійно створите керамічний виріб, ознайомитеся із властивостями гляни й навчитесь працювати з цим матеріалом.
    Початок о 16:00 год, тривалість орієнтовно 3 год.
    Вартість одного заняття — 200 грн. У вартість входять матеріали (випал робіт оплачується окремо). Попередній запис обов’язковий (у приватні повідомлення). Адреса: Pottery Garden, вулиця Степана Бандери, 1.

 

  • Відкриття виставки Quick response.
    Піксель-арт у сучасному світі діджиталізації, а особливо в контексті української культури, формулює особливий код. Відвідувачі чи відвідувачки виставки побачать його в структурі образів, композиції, кольору, матеріалу і технік – пишуть кураторки Ольга Кукуш й Ірина Максимлюк. У виставці беруть участь Володимир Лукань, Ольга Бабак, Олексій Сай, що працюють з QaRt, Pixel Art, Excel-Art.
    Початок о 15.00. Вхід вільний.

 

  • Документальна/свідоцька* вистава “Коми”
    Про досвід війни, переселення і життя у новому місті за монологами людей, які переживають війну в Україні. Після вистави буде обговорення з можливістю поділитися своїми думками, історіями, почуттями.
    *Вистави документального/свідоцького театру повністю складаються з реальних монологів або діалогів звичайних людей, що переповідаються акторами.
    Початок о 18:30. Адреса: камерна сцена Івано-Франківського драмтеатру. Вхід безкоштовний, обов’язкова реєстрація.

Читайте також: Івано-Франківський некрополь | перша частина

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору