Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що відвідати в Івано-Франківську 8 листопада?

Сьогодні, 8 листопада, франківці можуть піти на зустріч із письменницею, створити керамічний виріб і подивитись виставу.

Про актуальні події розповідає Інформатор.

О 15 годині в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбудеться творча зустріч із письменницею Світланою Талан. Вона є неодноразовою переможницею конкурсу «Коронація слова» і членкинею Національної спілки письменників України.

Вхід вільний. Адреса: вулиця Чорновола, 22, третій поверх.

О 17.30 у Pottery Garden проводять заняття з кераміки для дорослих. Під час нього ви зможете познайомитися з глиною та її властивостями, навчитеся надавати їй форму, наносити текстуру й декор.

Вартість заняття – 200 гривень. Для відвідування треба зареєструватись у приватних повідомленнях тут. Адреса: вулиця Степана Бандери, 1.

О 18.00 в Івано-Франківському драмтеатрі пройде вистава “Змішані почуття”. Це лірична комедія за мотивами п’єси Р. Баєра. Крістіна Мільман вважає, що кращі роки її життя в минулому й збирається переїхати. Безлад у її голові й квартирі доповнює Герман Льюіс, чоловік із зовсім іншими поглядами й нестерпним характером. Режисер-постановник – Орест Пастух.

Вартість квитка – 180 гривень. Придбати його можна онлайн або в касі театру.

Читайте також: “Тепер мене тригерять коми”: у Франківську показали документальну виставу

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору