Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

В Івано-Франківську проходить ярмарок вакансій. Більше 20 роботодавців пропонують роботу

Сьогодні, 9 листопада, в Івано-Франківську розпочали ярмарок вакансій, де свою майбутню роботу можуть знайти переселенці та мешканці нашої громади. Захід проводять також для релокованих підприємців та організацій і для тих, хто розвиває власну справу.

Пише Інформатор.

Проєкт організували громадська організація “Д.О.М.48.24” разом з Івано-Франківським центром зайнятості та за підтримки організації “Пакт”. Проводиться захід у конференц-залі університету Короля Данила.

У залі розміщені столики, за якими сидять потенційні роботодавці. Організатори проєкту радять не боятися поговорити з ними, навіть якщо ви представляєте іншу професію, ніж необхідна. Можливо, ваша спеціальність зацікавить одного з власників установи чи підприємства, і ви зможете пізніше пройти співбесіду.

Станом на сьогодні список вакансій досить великий. Пропонують роботу слюсаря-ремонтника, адміністратора, касира, медсестри чи медбрата, інженера, кондитера, пекаря, продавця, вантажника, тракториста, машиніста, офіціанта, бармена, кухаря, столяра, начальника відділу поштового зв’язку, комірника, швачки, розкрійника, водія та інших.

Усі перелічені вакансії запропонував обласний центр зайнятості, але представники “Д.О.М.48.24” орієнтували його більше на пропозиції роботи для жінок.

“Ми зараз працюємо в рамках проєкту “Жіноче лідерство на шляху відновлення України”, що спрямований на роботу з впровадження регіональних планів на виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 “Жінки, мир, безпека”. Наша організація займається захистом прав жінок, тому в рамках цього ми більше допомагаємо жінкам. Але для чоловіків вакансії тут також знайдуться”, — розповіла Наталія Вишневецька, керівниця ГО “Д.О.М.48.24”.

Вона також додала, що більші шанси отримати роботу мають ті люди, які самостійно підходять до роботодавців, говорять з ними, пропонують свої послуги.

Окрім зустрічі з роботодавцями, на заході присутні переселенці, які мають певні навички та хочуть ними поділитися. Зараз ВПО розширили цільову аудиторію ярмарку, тож важливо, щоб люди з інших областей України також могли знайти роботу в Івано-Франківську.

На заході також можна буде записатися на ІТ-курси, пройти тренінги зі складання резюме та проходження співбесіди, взяти участь у майстер-класах.

Тож доєднуйтеся до ярмарку вакансій. Цілком ймовірно, що саме на вас там чекає майбутній роботодавець.

Читайте до теми: Робота в Івано-Франківську: кого шукають станом на 7 листопада

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору