Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Укрзалізниця відкрила продаж квитків до деокупованого Херсона

До українського Херсона вже скоро можна буде доїхати залізницею, а також купити символічний квиток до ще чотирьох міст. Проїзні документи стануть дійсними одразу після відновлення рейсів.

Розповідає Інформатор із посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.

Ви просили — ми зробили! На честь звільнення Херсона, з мрією про Сімферополь, запускаємо квитки на перші потяги до деокупованих українських міст!” —  йдеться у дописі.

У межах проєкту “Квитки до перемоги” можна придбати місце на перших рейсах до п’яти міст: вже деокупованого Херсона, Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя. В Укрзалізниці пропонують купити квиток як символ віри в перемогу ЗСУ. Ними можна буде скористатися одразу ж після відновлення рейсів до звільнених міст — про дату й час повідомлятимуть додатково.

Залізничники додають, що квитки “Київ-Херсон” стануть дійсними вже найближчим часом. Рейси здійснюватиме легендарний «Потяг до перемоги», розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

Оформити квитки можна за посиланням. Вартість проїзду до нашого Херсону складає 1000 гривень за плацкарт, 2000 гривень за купе й 5000 за люкс.

Всі кошти від продажу квитків будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту. Це автівки, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

Із нетерпінням і знанням того, що Херсон — це Україна, як і Маріуполь, Донецьк, Луганськ і Сімферополь, очікуємо відновлення рейсів ❤

Читайте також: Херсон – це Україна! Історія, яка пов’язує нашу редакцію із цим містом

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору