Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Жіночий баскетбол: “Франківськ-Прикарпаття-ПНУ” перемогли збірну Рівненщини

Вчора, 13 листопада, завершилися матчі “Жіночої Суперліги” в Івано-Франківську, в яких змагалася і наша команда “Франківськ-Прикарпаття-ПНУ”.

Повідомляє Інформатор.

Команда з Прикарпаття мала 2 матчі. 11 листопада грала зі збірною Вінниці, а 13 листопада змагалася з Рівним.

Читайте також: Жіноча команда Франківська з баскетболу перемогла суперників всуху.

Як розповів Інформатору головний тренер команди “Франківськ-Прикарпаття-ПНУ” Юрій Процюк, на цьому матчі команда давала змогу розкриватися і молодим гравцям:

“В сьогоднішній грі ми розбивали багато дорослих з молодими гравцями 2009 року народження. Тому десь такий і виходив сумбур. Ми не грали так, як могли б.

Як навчитися молодим гравцям? Їм треба просто довіряти. Завдяки таким матчам ми можемо дати їм можливість грати, а вони, в свою чергу, зростають. Так, страждає результат і командна гра, але ми на це свідомо йшли. Все ж таки, пріоритетом на чемпіонаті України є час для молодих гравців”.

Також Юрій додає, що на наступних матчах дівчата вже гратимуть на результат:

“Команда поки ще не розкривається. У неї є великий запас ігрових схем. Сьогодні ж ми грали 2-3 схемами. Тому краще ми побережемо потенціал на ігри Європейської ліги, на ігри проти Рівного та Одеси. Зараз попереду ще 3 тижні, і ми будемо працювати далі, тому що у команди потенціал великий”.

Юрій Процюк розповідає, що секрет успіху команди полягає у щоденних тренуваннях та амбітних завданнях:

“Дівчата боротимуться за чемпіонство в суперлізі. Ми боротимемося і у Європейській лізі, тому що я перед командою ставлю завдання пробитися у фінал чотирьох вже у перший сезон. Тому роботи дуже багато попереду, і я думаю, що ми йдемо правильним шляхом. На Чемпіонаті Європейської ліги ви вже зможете побачити справжній Франківськ. Нас будуть вивчати, і ми не хочемо передчасно розкриватися”. 

До слова, наступна гра нашої команди відбудеться 4 грудня. А 16-18 грудня дівчата змагатимуться на Чемпіонаті Європейської ліги у Ризі.

Читайте також: Наші прикарпатки вибороли місце у чвертьфіналі Чемпіонату світу з жіночого баскетболу.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, TelegramНадсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору