Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Івано-Франківську подарували вантажівку для очищення доріг та автобус з-за кордону

Сьогодні, 17 листопада, в Івано-Франківську випав перший сніг. Разом з цим, нашому місту партнери з Німеччини передали транспорт для зимового обслуговування доріг.

Повідомляє Інформатор з посиланням на міського голову.

Вантажівку та автобус Івано-Франківську подарували німецькі міста Інгольштадт та Ополе. За допомогою вантажівки, комунальники зможуть очищувати дороги від снігу. А новий автобус буде перевозити мешканців нашого міста.

“Автобус нам дуже потрібен, бо ми зараз забезпечуємо не лише перевезення людей по місту, але й виконуємо інші завдання, які пов’язані із замовленням та мобілізаційним розпорядженням. Тому автобусів не буває забагато. Крім того, ми знаємо про ситуацію з електроенергією. Не відомо, скільки тролейбусів зможе виїжджати на лінію. Тому кожен автобус для нас – це можливість збільшити кількість транспорту й перевезти більшу кількість пасажирів”, — сказав Віталій Голутяк, директор КП “Електроавтотранс”.

До слова, раніше Варшава подарувала місту автомобіль, завдяки якому працівникам буде набагато простіше ремонтувати контактні мережі тролейбусів.

Про це читайте на сайті: Спецавтомобіль для ремонту тролейбусних ліній і не тільки: що цього разу передали до Франківська

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору