Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Де дивитися новини, якщо зникне ефірне мовлення

Через обстріли росією критичної інфраструктури, ефірне мовлення може перестати працювати. Але, щоб дізнатися новини, є й інші джерела інформації. Про них читайте в матеріалі.

Пише Інформатор.

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України радить у випадку вимкнення ефірного мовлення користуватися такими джерелами інформації:

  • Радіо

Треба увімкнути радіоприймач або знайти той, який працює на батарейках, і шукати “Українське радіо”. Трансляцію “Українського радіо” також здійснюють “Промінь”, “Культура” та деякі комерційні радіостанції, наприклад, “Хіт FM” та “Мелодія”.

  • Супутник

З початку війни українське телебачення розкодоване на супутнику. Сигнал можна зловити через будь-який супутниковий приймач або телевізор з вбудованим приймачем на супутнику Astra 4A.

  • Онлайн

У телеграм-каналах органів влади чи в інших соцмережах. Краще підписатися на канали заздалегідь, адже телеграм може завантажувати новини навіть в умовах слабкого зв’язку.

  • На онлайн-платформах

Дивитись українське телебачення можна на Youtube, на платформах Київстар ТВ, Megogo, Omega TV, а також в застосунку Дія.

  • Інтернет-радіо (лише за наявності фіксованого інтернету)

Шукайте українське радіомовлення на платформі radioplayer.ua. Та на сайті або в застосунку Суспільного радіо. 

Застосунок для iOS

Застосунок для Android

Читайте також: У Івано-Франківську презентували “Пункт Незламності” в центрі міста

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору