Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Більше, ніж речі. У Франківську “Теплий Маркет” на підтримку воїнів

В Івано-Франківську сьогодні, 26 листопада, відбувається розпродаж “Теплий Маркет”, зібрані кошти з якого передадуть захисникам на фронт. 

Інформатор теж тут побував.

“Теплий маркет” – це великий розпродаж, який уже втретє проводять в Івано-Франківську. Його організаторки – “Lastivka Spilnota”.

Місце проведення – Промприлад, Парасольковий цех. Тут приємна і дружня атмосфера, є генератори, можна придбати чай і перекус.

Що тут можна купити? Свічки, одяг, сумки, взуття, шапки та шарфи, картини, іграшки, чаї, прикраси, посуд, листівки, пряники, комікси та багато іншого. Усього у розпродажі беруть участь 40 продавців.

Також можна підписати листівку для захисників на передову. Нашим воїнам так потрібна підтримка.

До теми: Одяг, взуття, книги та аксесуари: в Івано-Франківську проходить благодійний гараж-сейл.

До ярмарку долучилися співзасновниця крамнички коміксів Тетяна Зелінська. У розпродажі її магазин бере участь удруге. На її погляд, цього разу все проходить “живіше”, більше учасників і покупців.

Умови участі змінили. Так, крафтові виробники передають від 30% від вторгованого, а продавці одягу – від 50%.

Як розповіла співорганізаторка сейлу Анна Якушко, мета маркету – зібрати кошти для четвертої бригади швидкого реагування, що зараз на Бахмутському напрямку. Гроші спрямують на закупівлю теплого одягу.

“Заразом ми хочемо поєднати людей, щоб всі знайшли корисні контакти. Ще у нас на меті – пробудити душевне тепло, яке люди можуть дарувати одне одному. “Теплий Маркет” – це не тільки про речі, а про душевне тепло, тепло сердець, – каже вона.

Встигніть завітати на розпродаж до 16 год. У програмі не тільки сейл – а ще лекції, аквагрим, плетіння сіток.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору