Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Дизайн, туризм, кераміка: події у Франківську 8 грудня

У четвер франківці й гості міста зможуть відвідати лекцію дизайнера, презентацію книги про туризм, уроки кераміки й квіз.

Розповідає Інформатор.

15.00 — Заняття з кераміки для дітей

Заняття з кераміки для дітей- це цікаво проведений час, окрім творчих здібностей, робота з глиною розвиває дрібну моторику, що є корисним для розвитку дитини.

Вартість одного заняття 150 грн. Обов’язкова реєстрація у приватних повідомленнях.

Локація — вулиця Степана Бандери, 1

17.30 — Вечори кераміки

Вечори кераміки – це час для самостійного створення керамічного виробу від початку до кінця. Це цікавий багатоетапний процес на якому ви будете знайомитися з глиною та її властивостями, надавати форму, наносити текстуру, декор та просто втілювати свої ідеї. Заняття для дорослих (16+ років).

Вартість одного заняття 200 грн. Обов’язкова реєстрація у приватних повідомленнях.

Локація — вулиця Степана Бандери, 1

18.00 — Дизайнер завжди правий. Лекція Євгена Єфіменка арт-директора BRENDARI

Перша лекція нового сезону подій від Multimedia lab. Арт-директор дизайн-студії BRENDARI розповість про сміливість у дизайні, зокрема: Як не боятись бути дизайнером? Чому дизайн має бути дорогим? Коли дизайн має бути безкоштовним?

Лекція буде цікава як студентам так і практикуючим дизайнерам.

Євген розповість про перевірені підходи у візуальному брендингу та про те як продати свій дизайн клієнту. Бонусом для активних слухачів будуть листівки із картинами з окопів, які написав батько лектора – художник Андрій Єфіменко, який воює на сході України.

Участь у лекції безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням.

Локація — Промприлад.Реновація, конференц-зал

18.00 — Презентація книги “Закарпатський Туристичний Шлях”. Історія про 400 км соло зимовими Карпатами

Закарпатський Туристичний Шлях – найдовший гірський маршрут України протяжністю 398 км. Він пролягає через основні масиви та вершини українських Карпат. Мало хто проходив його за одну експедицію в літній період, і до 2022 року жодній людині не вдалось зробити цього взимку.

Аліна Косовська – туристка та гірський провідник, якій вперше вдалось пройти ЗТШ в зимовий період в стилі соло. Експедиція тривала 5 тижнів і завершилась успіхом 14 лютого 2022 року. Весь цей час Аліна провела наодинці з суворою зимовою стихією та щодня просувалась до мети. Як саме вдалось подолати такий шлях та яка підготовка йому передувала, туристка розкаже на презентації книги “Закарпатський Туристичний Шлях. Щоденник першої зимової експедиції’. В цій книзі зібрані щоденники літнього та зимового проходження маршруту, списки спорядження, хронологія підготовки.

Книгу можна придбати у авторки, а виручені кошти допоможуть армії – зараз Аліна працює на Донеччині у військовій аеророзвідці та купляє безпілотники за кошти, виручені з продажу її книг.

Локація — Urban Space 100

19.00 — Футбольний квіз

Це авторська гра з цікавими турами, від якої фани футболу отримають неймовірне задоволення. На вас чекає незвичних 7 турів по 11 запитань в кожному, а ліміт гравців вашої команди на цю гру збільшено до 11 учасників. Також на початку гри зробимо ставку на переможця.

Якщо ж у вас немає команди однодумців для участі у грі, то спеціально для вас буде створено РАНДОМ стіл: для цього вам у реєстраційній формі потрібно вказати ваші дані, а у графі “команда” написати “РАНДОМ” та вказати скільки вас гравців.

Реєстрація команд тут.

Локація — Whiskey pub “Старий Пес”

Читайте також: “Снайпер. Білий ворон”: кінопоказ і збір коштів на ЗСУ

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

 

 

Нагору