Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

На Прикарпатті відкрили пам’ятну дошку поліцейському Володимиру Розвадовському

У селі Хімчин, що на Косівщині, відкрили анотаційну дошку Володимиру Розвадовському. Поліцейський загинув 10 червня 2022 року під час бойового чергування на території Сумської області.

Пише Інформатор із посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

6 грудня на території Хімчинського ліцею «Інтелект» відбулося відкриття пам’ятної дошки загиблому – старшому оперуповноваженому управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області, майору поліції Володимиру Розвадовському. На захід прийшли рідні Героя, його колеги по службі й фронтові побратими, керівництво й учні ліцею.

Володимир Розвадовський був старанним учнем ліцею, любив порядок, дисципліну, мав неабияку жагу до справедливості й завжди мріяв стати правоохоронцем. Його класний керівник Ольга Матійчук пригадує: “Володимир – це був такий учень, що не мав злості. Це дуже велика рідкість. Він завжди реагував на всі поради та зауваження. Ми зі старших класів уже знали, що він буде поліцейським. Це була його і мрія, і ціль у житті”.

Наполегливий, сумлінний поліцейський, він став одним із кращих співробітників управління боротьби з наркозлочинністю“, – розповідає начальник УБН в Івано-Франківській області Сергій Дубняк. Загартований нелегкою службою, боями під час АТО, обстрілами, полоном, Володимир одним із перших вирушив на фронт після повномасштабного вторгнення росії на територію України.

«Для нас Володя запам’ятався як дуже досвідчений поліцейський. Він ніколи не рахувався з власним часом. Його загибель була шоком для всіх. Ми не маємо права забувати про загиблих на війні, їх родини. Пам’ять про Героїв та їх подвиг – вічні», – наголосив Сергій Дубняк.

Окрім відкриття дошки, в ліцеї провели тематичні уроки пам’яті Володимира Розвадовського.

Читайте також: В Івано-Франківську відкрили дошку пам’яті командиру батальйону Олегу Куцину

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору