Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Марцінків просить мешканців не скаржитися в соцмережах на вимкнення світла

Міський голова Франківська Руслан Марцінків попросив мешканців не скаржитися на ивимкнення світла у фейсбуку.

Повідомляє Інформатор.

Ось що сказав голова:

“Розумію, багато нарікань. Але хочу в цей день сказати, що: так, є певна несправедливість, обмеження, але це дрібне, порівнюючи з тим, що ми втрачаємо людей, що сьогодні є мешканці, чиї рідні вже місяць не виходять на зв’язок. То всі наші незручності щодо відключення світла це дрібниці, порівнюючи з людським життям. Тому прошу не пишіть постів, доки ви добре не обдумаєте те, що ця війна стосується всіх. Сьогодні наш фронт, тих, кого не так вчепила війна, як тих, чиї рідні дійсно воюють, чи загинули, чи зникли безвісти, чи в полоні – наш фронт проходить саме в процесі енергетичної кризи. Не буду кривити душею, але з більшими морозами ситуація може стати ще гіршою. Ми не знаємо, що ворог ще придумає”.

Зауважимо, що раніше сам голова теж скаржився і запропонував повернути обленерго і облгази в державну чи комунальну власність.

“Зараз найкращий час, щоб повернути обленерго і облгази в державну чи комунальну власність! Готуємо звернення до президента і Кабміну на сесію міської ради!”

А на одній із нарад він сказав, мовляв, у місті вимикають світло бідним, а багатим – ні:

“Мені складається враження, що виключають тільки бідних, а багаті всі зі світлом. Це несправедливо. Скажімо, мікрорайони БАМ, Набережна – їх постійно виключають. А там, де живуть багаті, гуртожитки, де живуть правоохоронці, інші – їх не виключають. Чому така несправедливість? “. 

До теми: Марцінків – енергетики. Хто кого “перебатлив” насправді.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору