Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Робота в Івано-Франківську є: які вакансії пропонують роботодавці

Станом на сьогодні, 12 грудня, роботу в Івано-Франківську знайти можна. Шукають слюсаря, адміністратора, касира, продавців, кондитера, головного бухгалтера та інших фахівців.

Повідомляє Інформатор.

У Державній службі зайнятості пропонують такі вакансії:

  • Слюсар-сантехнік

Зарплата: 7000 грн

Обов’язки: розбирає, ремонтує й складає деталі та вузли санітарно-технічних систем водопостачання, каналізації та водостоків. Свердлить або пробиває отвори в конструкціях. Установлює та заправляє кріплення під трубопроводи та прилади. Комплектує труби й фасонні частини стояків.

Графік роботи: 5-денний робочий тиждень

За додатковою інформацією звертатись до фахівця Івано-Франківського міського центру зайнятості за тел. (0342) 547047 – Ірина Романівна.

  • Варник харчової сировини та продуктів

Зарплата: 9000 грн

Обов’язки: ведення процесу підварювання та варіння сировини у передварниках, баках, чанах з підігрівом на плитах. Прийняття, завантаження, та облік сировини. Визначення моменту закінчення процесу варіння, вивантаження звареної маси.

Графік роботи: 5-денний робочий тиждень

За додатковою інформацією про вакансію звертатись до фахівця центру зайнятості за номером телефону 0342547047 – Ганна Мирославівна.

  • Менеджер (управитель) із збуту

Зарплата: 12000 грн

Обов’язки: продаж продуктів банку

Графік роботи: 5-денний робочий тиждень

За детальною інформацією про дану вакансію звертатись в Івано-Франківській міський центр зайнятості, за тел. (0342)51-10-47 – Оксана Василівна.

  • Адміністратор

Зарплата: 9000 грн

Обов’язки: обов’язкове знання англійської мови. Потрібно консультувати відвідувачів з питань наявних послуг. Вживати заходи щодо запобігання і ліквідації конфліктних ситуацій.

За детальною інформацією про дану вакансію звертатись в Івано-Франківській міський центр зайнятості, за тел.(0342)51-10-47 Оксана Василівна.

  • Продавець продовольчих товарів

Зарплата: 6750 грн

Обов’язки: готує товари до продажу, розміщує і викладає їх за групами, сортами з дотриманням правил товарного сусідства, встановлює і перевіряє справність ваговимірювальних приладів, консультує покупців про властивості товарів, зважує і упаковує товари, підраховує вартість покупки, підраховує гроші, здає їх у встановленому порядку.

Графік роботи: неповний робочий час

Про співбесіду домовлятись по тел. 0737774595.

Вакансії можна також знайти на Work.ua. Сьогодні в Івано-Франківську їх 188.

Зараз шукають:

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору