Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Близько 1000 людей за місяць: де у Франківську ремонтують генератори

Щоби забезпечити стабільне електропостачання для свого дому чи бізнесу, купити генератор — лише половина справи. 

Інформатор розповідає, куди у Франківську можна звернутись, якщо генератор зламався.

Почнемо з того, що більшість адрес за гугл-запитом “ремонт генераторів Івано-Франківськ” — СТО, де лагодять лише автомобільні генератори. З поломкою побутового генератора там допомогти не зможуть.

У групі “Комуналка ІФ” під дописом про ремонт генераторів кілька разів згадували про перехрестя вулиць Тичини й Південного Бульвару. Сьогодні ми навідались туди.

Магазин “Echo” знаходиться за адресою Тичини, 43б. Тут продають електро- й бензоінструменти, також проводять діагностику й лагодять.

Зі зростанням продажів генераторів зріс і попит на їхній ремонт. Так, за останній місяць сюди із різноманітними поломками генераторів звернулось близько тисячі людей. Про це нам розповів пан Володимир, який тут працює.

За його словами, більшість поломок не від того, що сам пристрій був бракованим чи несправним, а від невміння читати інструкцію. Чимало людей, які купують генератор, не знають, як ним користуватись, як заправляти, протягом якого часу ним можна користуватись безперервно. Також нерідко купують китайські генератори, які хоч і якісні, але дешевші за ті, які виготовляють у Польщі чи Іспанії.

Ціни на ремонт прямо залежать від поломки. Одна з найпоширеніших, несправний мотор, обійдеться в суму від 8 тисяч гривень. Нерідко для ремонту доводиться купувати запчастини, яких немає у наявності, тоді їх замовляють за кордоном.

Графік роботи магазину: 8.00-17.00 у будні, 8.00-16.00 в суботу.

Читайте також: Користуємось генератором безпечно: поради рятувальників

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Юлія Равлюк

Нагору