Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що завтра відвідати мешканцям Івано-Франківська

Завтра, 16 грудня, в Івано-Франківську піти можна на вистави, обговорення розвитку бізнесу на Франківщині, відкриття виставки та на концерт. 

Пише Інформатор.

  • Швидка бізнес-допомога № 7

Це безкоштовна можливість тут і зараз отримати відповіді на поточні операційні питання ведення бізнесу. Нагода обговорити з експертами свої кейси та згенерувати нові ідеї для розвитку бізнесу. Такі події щомісяця відбуваються у Івано-Франківську для місцевих та релокованих підприємців як частина проєкту “Нова Економіка Франківська”.

Коли: 10:00

Де: Promprylad.Renovation

Сьогодні розпочався форум “Розвиток бізнес-сектору України. Відновлення”, де підбили підсумки проведення бізнес-турів на Прикарпатті протягом пів року.

У рамках проєкту проводять панельні дискусії на бізнес-тематики. Підприємці з Прикарпаття та релоковані виробництва діляться досвідом. Завтра форум розпочнеться з екскурсії на “Промприлад.Реновація”, а потім відбудеться бесіда про співпрацю з бізнесом Івано-Франківщини.

Коли: 12:40

Де: Університет Короля Данила

  • Вистава “У грудневу ніч таємну Миколай на землю йде”

Мандрує небесний опікун світом, несе свої гостинці для всіх: чемних і не слухняних діток. Діткам, які гарно поводили себе впродовж року, він підкладає під подушку подарунки та солодощі, а хто не дуже добре – різочку… Капризна та примхлива дівчинка Маруся отримала те, що заслужила – повну скриню різочок. Та на допомогу своїй вередливій сестричці приходить привітна й сердечна Ганнуся.

Коли: 16:00

Де: Івано-Франківський академічний обласний театр ляльок ім. Марійки Підгірянки

  • Виставка ілюстрацій “292 дні війни”

Це виставка від української арт-групи “ВМІЮ”, де досліджено, як повномасштабне вторгнення росії знищило звичні стилі, теми, інструменти роботи. Експозиція складається в груповий візуальний щоденник, де учасники діляться власними сумнівами, рефлексують на тему культури та вірять у перемогу.

“292 дні війни” стає спробою художньої рефлексії цінності культурної роботи в часи, коли культура видається неспроможною змінити світ на краще.

Коли: 17:00

Де: Центр сучасного мистецтва (вул. Марійки Підгірянки, 23)

  • Вистава “Готель двох світів”

Притча за мотивами п’єси Е.-Е. Шмітта.

Цей містичний готель щільно зачинить за ними двері, і з того моменту вони чекатимуть лише одного – виходу! Вони ніколи б не зустрілись у звичайному житті: головний редактор престижного журналу, президент успішної компанії, прибиральниця, маг Раджапур і звичайна дівчина Лора. Тож чи вдасться їм розібратись у тому, що насправді відбувається в “готелі”? Скільки часу має пройти, перш ніж вони зможуть його покинути? І що буде після того, як відчиняться двері?

Квитки можна придбати за посиланням. Вартість коливається від 100 до 200 гривень.

Коли: 18:00

Де: Івано-Франківський драмтеатр

  • Акустичний концерт Сергія Василюка

Сергій Василюк – фронтмен гурту “Тінь Сонця” і стрілець 130-ї бригади тероборони Сергій Василюк. Завтра він проведе акустичний вечір, де зіграє на гітарі.

Вхід вільний – за донат на картку або будь-яку суму готівкою. Номер карти: 5375 4114 2267 6945.

Виручені кошти перерахують на підтримку ЗСУ.

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Нагору